Вие сте собственик на бизнес, който иска да разшири обхвата си и да излезе на нови пазари?

Enterprise Europe Network (EEN) e Вашето решение!

Най-голямата мрежа за подкрепа на бизнеса в света - EEN предлага широка гама от услуги, за да помогне на бизнеса да расте и да успее. С над 600 партньорски организации в повече от 60 страни, EEN предоставя достъп до широка мрежа от експерти и ресурси, включително пазарно проучване, подкрепа за иновации и международни партньорства.

Чрез EEN фирмите могат да се свързват с потенциални партньори и клиенти в цяла Европа и извън нея. EEN предлага събития за намиране на партньори, търговски мисии и възможности за бизнес сътрудничество, които помагат на бизнеса да навлезе в нови пазари и да разшири международното си присъствие.

Освен това EEN предоставя ценна подкрепа за иновации и научноизследователска и развойна дейност, като помага на бизнеса да получи достъп до възможности за финансиране, да намери партньори за съвместни изследователски проекти и да комерсиализира нови продукти и технологии.

Независимо дали сте малка стартираща компания или голяма корпорация, EEN разполага с експертизата и ресурсите, за да ви помогне да успеете на днешния глобален пазар. Присъединете се към Enterprise Europe Network днес и издигнете бизнеса си на следващото ниво.

Достъп до всички активни запитвания можете да намерите ТУК

Можете да търсите в базата данни с ключови думи.

Услугите на EEN са напълно безплатни за клиентите й. Ако сте клиент на мрежата, можете да получавате периодични индивидуализирани справки за посъпилите търсения и предложения по зададени от Вас критерии.